OP 2021

Hvis du er interesseret i at blive medlem/optaget i Team OP, kan du ringe eller skrive til et medlem af styregruppen, og du til høre fra os snarligt! Medlemskab af Team OP koster kr. 500,- om året, som bland andet vil gå til færgebilletter til Sverige, kaffe/kage forplejning på udvalgte ture, CO2  patroner, cykelslanger, Spinning-events i løbet af vintrene, tilskud til udvalgte løb osv. Hertil vil der være en omkostning til et sæt kvalitets Team OP tøj, som vil blive bestilt ultimo 2021. Som medlem af Team OP er du med i et fællesskab, der består af meget forskellige spændende personligheder, men som alle har det til fælles, at vi kan lide at køre OP , langt og hurtigt på en racercykel samt ikke mindst hygge blandt positive mennesker.

Krav til dig:
For at være medlem i Team OP skal du have en racercykel. Der stilles ikke noget krav til kvaliteten af cyklen, men for at vi ikke skal vente alt for meget på hinanden, er det nødvendigt, at den er nogenlunde velfungerende! Husk cykelhjelmen. Det er obligatorisk at bruge cykelhjelm ved træning og deltagelse i motionsløb i klubregi.

Træning Sommer:
I Team OP forventer vi, at vi deles op i 2 hold, alt efter fremmøde og niveau på de medlemmer der møder op til vores fællestræning. Farten på de to hold varierer en del, men som udgangspunkt køres der med en gennemsnitsfart på hold 1 på 32-36 km/t, og på hold 2 køres der med en gennemsnitsfart på 28-32km/t. Husk at når du sammenligner vores gennemsnitshastigheder, med hvad du kører alene, skal du regne med, at kunne køre 2-3km/t hurtigere i en gruppe. Vi forventer at træne 3 gange om ugen fra 1. april. lørdag eller søndag kl. 9, samt tirsdag og torsdag kl. 17.30. Normalt kører vi samlet de første 5-10km, hvorefter der deles op i to hold, hvis vi bliver for mange, og forskellen bliver for stor. Nogen gange kører vi samlet hele turen, men hvor der indlægges forskellige intervaller, der er tilpasset styrkeforskellene. Her vil blive trænet i forskellige discipliner, der gør os bedre og hurtigere: Enkeltstart, holdkørsel, rulleskift, kørsel på vifte, bakketræning osv. De ruter vi kører er forskellige, men der er 3-4 “foretrukne” ruter på ca. 50, 80 og 120km.

Træning vinter:
Vi forventer, at kunne tilbyde min. 1 spinning event per måned frem til 1. April, men mere herom senere. Udendørstræning om vinteren aftales selv mellem medlemmer af Team OP via vores lukket Facebook gruppe.

Hvad skal du byde ind med:
Som medlem af Team OP forventer vi også, at du deltager med forslag og afvikling til en træningstur i netop dit lokalområde. Medlemmerne i Team OP deltager hvert år i flere motionsløb i Danmark og udlandet, så derfor skal du selv være med til at arrangere de ture, som du og andre medlemmer vil deltage i. Møde op med godt og positivt humør.

Regler:
På træningsture i hverdage /weekenden er der normalt en træner/holdkaptajn eller turguide, der styrer slaget. Ved defekt eller punktering, venter vi selvfølgelig på hinanden. Vi tilstræber selvfølgelig altid, at alle kommer med hjem.

Hvad nu …
Vi sætter bruttogruppen allerseneste den 1. November, idet vi så vil afholde det første fælles møde med præsentation af, hvad der sker i 2021 og opmåling til Team OP tøj – så meld tilbage nu hvis du vil sikre dig en plads inden vi er fuldtallig ! Dem der har givet positivt tilsagn tidligere bedes gøre det igen ☺

Venlig hilsen styregruppen fra Team OP

Mario /+45 4174 8227 / mt@teamop.dk